B(l)oeiende workshops voor jouw bedrijf, vereniging, familie, vriendenkring…

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en vooral ook creatieve activiteit voor jouw team?  Leren jullie graag iets bij in een aangename sfeer?  Ontdek jullie creatieve kant onder deskundige begeleiding tijdens een groepsworkshop bloemschikken van Bloemstukje.be.  

Bloemstukje.be organiseert de leukste en b(l)oeiendste workshops bloemschikken van Vlaanderen. Wij organiseren heel frequent workshops in samenwerking met verenigingen, bedrijven, assistentiewoningen en WZC’s. Hiervoor bieden wij een all-in formule, waarbij alles door ons wordt voorzien. Zowel de bloemen, de nodige potten en schalen, en alle materialen die nodig zijn om de prachtige bloemstukken te maken. Zelf hoeven jullie dus helemaal niets te voorzien.  Wij zorgen echt voor alles!

De workshops zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden, omdat alles zeer duidelijk wordt uitgelegd. Wij werken enkel met dagverse snijbloemen, rechtstreeks van bij onze groothandel. Dit doen we om een optimale houdbaarheid van de bloemstukken te kunnen garanderen. Wij werken ook enkel met het steekschuim van het merk OASIS.

Vertel ons iets meer over jouw workshop, dan maken wij graag vrijblijvend een voorstel op maat.
Samen maken we er een superleuke workshop van voor jouw vrienden, familie en/of collega’s

    Heeft u nog vragen?
    Neem gerust contact met ons op!
    0477 / 98 49 41 of [email protected]